Технологии

Поглед над очакваните термални решения на Cooler Master

28.05.2019

author:

Поглед над очакваните термални решения на Cooler Master

MasterAir Maker 3DVVC

MasterAir Maker 3DVVC е създаден с технологията 3D Vertical Vapor Chamber на Cooler Master. Вместо традиционните радиаторни тръби, които разсейват топлината от процесора, този охладител използва една единствена такава, в комбинация с 3D вертикална камера за пара, за да замени топлинните тръби. Паровата камера е точно оформена в U-форма, която равномерно разпределя топлината на процесора в алуминиевите ребра и се охлажда от два 140мм вентилатора.


MasterAir MA620M

MasterAir MA620M е снабден с двойни алуминиеви кули с еднаква форма и 6 радиаторни тръби за равномерно разсейване на топлината. Вентилаторът Silencio FP120 осигурява високо налягане на въздуха с тиха работа. Лесната система за монтиране заедно с множество адресируеми RGB LED осветления прави MA620M едно от най-добрите решения на пазара.


MasterAir G200P и G400P

G200P и G400P са новите small-form-factor (SFF) въздушни охладители на Cooler Master. С ултра нисък профил от 39.5mm за G200P и 58mm за G400P, вградени 2 топлинни тръби (G200P) и 4 топлинни тръби (G400P) и 92mm вентилатор за двата модела G200 и 400P ще осигурят на потребителите достатъчно охлаждане в компактна форма. Други предложени функции включват RGB осветление.


MasterLiquid Dual Pump AIO Design

Cooler Master представи своя нов AIO охладител с двойна помпа, който включва нов двукамерен дизайн и на двете помпи. Тя е проектирана да подобри охлаждането чрез увеличаване на дебита и налягането на потока на охлаждащата течност към водния блок. Повишената скорост и налягане на охлаждащата течност ще разсеят топлината на процесора с много по-бързи темпове в сравнение с традиционните liquid охладители.


MasterLiquid Maker 240 New Edition

Новият MasterLiquid Maker 240 на Cooler Master идва с нов дизайн на резервоара и помпата. Интересното при този охладител е, че при засмукването на течността от помпата се създава интересен ефект наподобяващ торнадо. Резервоарът е снабден с адресируемо RGB (ARGB) LED осветление, което допълнително засилва торнадо ефекта и го кара да изглежда дори по-яко!


MasterLiquid ML240P Mirage

Проектиран и произведен от квалифицирания екип на Cooler Master, ML240P Mirage се отличава с прозрачен капак на помпата. Този уникално проектиран AIO cooler осигурява на потребителите ясна представа за работния му процес. Комбинацията му с осемте ARGB светодиода около вътрешния ръб на помпата ще накара потребителите на ML240P Mirage да се радват на хипнотизиращо светлинно шоу.


MasterFan SF Series

Новата серия Cooler Master SF са проектирани в квадратна рамка на вентилатора за по-директен въздушен поток и налягане. SF120R ARGB, SF240R ARGB и SF360R ARGB ще се предлагат в различни размери от 120/240 / 360mm.


MasterFan SF210M

MasterFan SF120M е първият Maker еdition вентилатор, създаден от Cooler Master, с патентована квадратна рамка с дебелина 120 мм. Тя е метална и е поставена стратегически върху вентилатора за намаляване на вибрациите и вътрешното триене. Двойните сачмени лагери допълнително намаляват триенето и могат да бъдат монтирани във всяка посока, без да се засяга производителността. Нивото на шума е ограничено до 26 dBA.


Всички тези продукти са изложени на Computex 2019, щанда на Cooler Master.

Източник: wccftech.com

Благодарим на Тодор Колев за новината 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *