Gaming Новини Игри

Project Winter

15.01.2019

author:

Project Winter

Co-op survival игрите обикновено изисква от играчите да работят заедно и да си помагат в опит да избегнат смъртта. Project Winter, обаче не е типичният survival. Осем човека са оставени заедно да събират ресурси, да поправят неща и да изпълняват задачи, за да оцелеят в заобикалящата ги негостоприемна смразяваща среда. До тук всичко е нормално, различното е, че двама от групата са заговорничели да убият всички останали.

Предателите ще започват играта в относително слаб стадий, така че няма да могат още в началото да започнат с разчистването. Те ще събират сила с прогреса на играта, а нещо много важно е, че двамата изменници се знаят още от самото начало, така докато ви помагат могат да кроят планове и тактики за елиминирането ви.

Играчите ще комуникират помежду си с гласов чат за близки разстояния и лични радио канали, както и с текстов чат с емотикони, което ще улесни оцеляването. Всеки опит да се измъкнете и да избягате сам е обречен на провал, дори не е нужно предателите да ви убият – суровата околна среда ще го направи.

Project Winter ще излезе в Early Access рано през 2019 година, а open beta-та също е на път.

Благодарим на Димитър Стоев за новината.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *