Gaming Новини Игри

Ring of Elysium се мести на много по-топло място

23.01.2019

author:

Ring of Elysium се мести на много по-топло място

Ако ви е дотегнало от снега, студа и като цяло от зимата, то тогава е време да посетите новата карта в Ring of Elysium.

Europa е остров от средиземноморски тип и разликата с първата карта е огромна: заснежените борове са заменени от красиви палми, студените зимните хижи – от слънчеви летни вили, а вместо замръзнали камъни и ледени езера, ще се натъкнете на горещи плажове с кристални води.
Но много хубаво не е на хубаво. Този райски остров е заплашен от надигащ се вулкан и от всичките 60 души на острова спасителният хеликоптер може да спаси само 4 човека. Смъртоносната зона, която се затваря около вас в случая е гореща и гъста вулканична пепел.

Превозните средства, които можете да намерите на острова не са никак малко – обикновени автомобили, джипове, бъгита, полицейски коли и дори и рикши, а за морето разполагате с лодки. Също така преди всяка игра ще можете да си избирате умение, което да използвате по време на игра (abilities). За Europa те са три: да карате BMX, да летите с делтапланер или да се предвижвате с помощта на grappling hook. Ще имате на разположение и три нови героя – Sylvia, Bradley и Alfonso. Добавени са и две нови автоматични оръжия – германския MG4 и съветския PKM.

Островът ще ви предложи и динамична метеорологична система. Времето тук може да премине от слънчево, през силен дъжд, гръмотевична буря, та чак до тайфуни.
Остров Europa пристигна заедно със Сезон 2 на 16 януари, а тези които тепърва ще се забъркват с играта могат да си я свалят напълно безплатно от Steam.

Благодарим на Димитър Стоев за новината.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *