Gaming Новини Технологии

SEGA Genesis Mini Retro console ще излезе тази есен

04.04.2019

author:

SEGA Genesis Mini Retro console ще излезе тази есен

На SEGA Fes 2019 голямото S обяви, release-а на ретро версия на своята SEGA Genesis конзола. Тя ще излезе по-късно тази година , взимайки пример от преките си конкуренти Nintendo и Sony и техните NES Mini и Playstation Classic.

Според официалната информация устройството ще дойде с 40 вградени игри и ще се появи в магазините на 19 септември 2019 в две различни версии – за САЩ и Япония.
Версията за САЩ – Genesis Mini ще дойде с два USB контролера с по 3 бутона на цена от $79.99, докато японският Mega Drive Mini ще бъде снабден с шест бутонен контролер и ще се продава за $60,00 или с допълнителен контролер за $80.00. Разлика ще има също така и в игрите.

Японската версия ще включва игри като Castlevania Bloodlines, Comix Zone, Gunstar Heroes, Madou Monogatari Ichi, Powerball, Puyo Puyo 2, Rent-a-Hero, Shining Force, Sonic 2 и Space Harrier II, докато версията за САЩ ще включва Altered Beast, Castlevania: Bloodlines, Comix Zone, Dr. Robotnik’s Mean Bean Machine, Ecco the Dolphin, Gunstar Heroes, Shining Force, Sonic The Hedgehog, Space Harrier II и ToeJam & Earl.

Източник: theverge.com

Благодарим на Тодор Колев за новината

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *