Gaming Новини Игри

Ще видим Dying Light 2 на тазгодишното Е3

03.05.2019

author:

Ще видим Dying Light 2 на тазгодишното Е3

Dying Light 2 за първи път беше тийзнат на миналогодишното шоу Е3 и разработчиците обещаха, че ще покажат повече по време на Е3 2019. Съдейки по публикация в Twitter, Techland са готови за събитието като не крият въодушевлението си: “Нямаме търпение да ви покажем последния ни поглед относно най-амбициозния ни проект до сега.“

Миналогодишният трейлър на Dying Light 2 ни показа разклоняващи сюжетни линии и променящи се области от града в зависимост от решенията, които вземаме. Знаем, че са замесени Chris Avellone и Karolina Stachyra, така че имаме големи надежди за продължението на историята.

Едно нещо не видяхме в трейлъра и това е: какво и как ще е нощното време в Dying Light 2. Към публикацията в Twitter са прикрепени последните секунди от трейлъра, показващи падането на нощта. Това ни кара да мислим, че на сегашното Е3 ще видим много повече от “нощният живот“ в Dying Light 2.

Е3 2019 ще се проведе на 11 – 13 юни, а преди това можете да си припомните трейлъра, с който миналата година ни грабнаха вниманието.

Благодарим на Димитър Стоев за новината.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *