Gaming Новини Игри

Stardew Valley с батълроял мод

08.01.2019

author:

Stardew Valley с батълроял мод

Миналата година Stardew Valley се сдоби с мултиплейър режим. Тази година добавиха нов мод, и то не какъв да е, а най-популярния такъв. Точно така – Stardew Valley добавиха battle royale mod наречен Battle Royalley.

Ако достатъчно хора започнат да играят Battle Royalley, то ще имате възможност да се включите в битка от 100 играча. Ще имате на разположение loot chest-ове съдържащи мечове, бомби, прашки и пособия за лечение.

В началото на всеки рунд играчите ще бъдат разпръснати по картата и игралната зона постепенно ще се свива докато не ограничи битката до малко ъгълче. Можете да сечете дървета, с които да си построите ограда за защита, можете да се криете зад храстите с цел изненадваща атака или просто да се качите на кон и да препускате с него.

Чрез инсталиране на файл за модератори host-а на играта ще може да избира къде да се затвори зоната, къде да са разположени loot chest-овете и от коя част на картата да започнат играчите. Host-а ще може да избира и колко общо да са играчите, като максималният брой е 100.

Благодарим за новината на Димитър Стоев.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *