Технологии

TEAMGROUP представи T-FORCE DELTA MAX RGB SSD

27.05.2019

author:

TEAMGROUP представи T-FORCE DELTA MAX RGB SSD

Пак сме на Computex Taipei 2019, където световния лидер в производството на памети TEAMGROUP представи новото си RGB SSD T-FORCE DELTA MAX RGB. То използва великолепен RGB дизайн, наподобяващ огледало, за да създаде леко светлинно шоу с най-изчерпателните светлинни ефекти, които придават специален, уникално привличащ стил на вашия компютър.

Великолепната повърхност на SSD-то му придава прозрачен ефект като вълшебно огледало, което само чака да бъде изпълнено с милионите RGB цветове. Освен това, за да пренесат това невероятно SSD устройство на следващо ниво, от TEAMGROUP са се погрижили то да може да бъде свързано с дънната платка за синхронизиране на цветовете и светлинните му ефекти, заедно с други RGB устройства. Усъвършенстваният 3D NAND осигурява до 560 MB / s скорост на четене и 510 MB / s при скорост на запис и подобрява ефективността и дълготрайността на диска.

T-FORCE DELTA MAX носи фантастични и прекрасни светлинни ефекти, които никога досега не са виждали в индустрията. Това определено е един от най-добрите избори, когато става въпрос за RGB SSD!

Благодарим на Тодор Колев за новината.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *