Gaming Новини Игри

The Elder Scrolls Online: Elsweyr идва в началото на юни

17.01.2019

author:

The Elder Scrolls Online: Elsweyr идва в началото на юни

ZeniMax Online Studios потвърдиха, че през юни в The Elder Scrolls Online заедно с новият експанжън Elsweyr пристигат и дракони. Elsweyr, който е дом на подобния на котка Khajiit, ще бъде сходен по размер и обхват на миналогодишната глава на играта – Summerset.

Elsweyr пристига с нова главна история с поредица от куестове, ново изпитание за 12 играчи наречено Sunspire, world event с името “Dragon Attack” и нов могъщ клас Necromancer, който има три уникални и мощни Skill Lines за развиване.  

Новият клас носи със себе си нов вид тактическа игра в The Elder Scrolls Online, позволявайки ви да призовавате немъртви и да се възползвате от труповете, за да надвиете враговете си. Bethesda съветват, когато играете с Necromancer внимателно да се позиционирате със способностите на героя за максимален ефект, давайки на класа изключителен тактически и смъртоносен стил на игра.

Царството Elsweyr включва тревни площи, топли пясъчни местности и столицата Rimmen, която е окупирана от силите на империята, които вгорчават живота на местните жители. Отвъд границите ще се сблъскате със скитащи номади и ще изследвате руини, които “не са толкова изоставени, колкото изглеждат“.

Elsweyr ще бъде в центъра на Сезона на дракона, “дългогодишно взаимосвързано приключение”, което ще обвърже четири ъпдейта на The Elder Scrolls Online през 2019 година. Първият ъпдейт е Wrathstone и идва през февруари, следван от Elsweyr през юни. Третата част ще е DLC съдържащо тъмници (1 юли – 30 септември) и през последното тримесечие на годината ще излезе DLC с нова история.

Elsweyr вече е на разположение за предварително закупуване, като разбира се ако го направите ще получите моментален достъп до Rahd-m’Athra mount и in-game съдържание, когато излезе ъпдейта.

Благодарим на Димитър Стоев за новината. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *