GplayTV Events Технологии

TUF – The Ultimate Force по-време на GplayTV Gaming WKND Burgas

03.09.2019

author:

TUF – The Ultimate Force по-време на GplayTV Gaming WKND Burgas

Въпреки че започват с производство на дънни платки, фамилията на TUF Gaming се разшири с периферни устройства и други компоненти, които възприемат същия стил, което улеснява сглобяването на сетъп за игри разработен да комуникира помежду си.

Геймърите, които смятат да посетят GplayTV Gaming WKND Burgas на 7ми септември ще имат възможноста да се насладят на редица TUF GAMING Машини , както и на част от тяхната периферия.

За сцената на събитието сме подготвили ето тези четири TUF конфигурации на които някой от вас ще имат възможноста да играят. 

A пък за почитателите на PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS от TUF са предоставили своята периферия , която ще може да бъде тествана на PUBG зоната на ASUS. Част от продуктите които ще бъдат показани са следните: 

TUF Gaming M5 mouse

Мишките са особено податливи на физическо износване, така че TUF Gaming M5 е покрит с устойчива боя, която ще се справи с тежката гейминг употреба. Omron суитчовете под левия и десния бутон също са готови за дълги разстояния. Те са оценени на 50 милиона кликвания, като осигуряват надеждна отзивчивчивост за години напред. Оптичният сензор PAW3327 на Pixart следи движението с резолюции до 6200 DPI, което е повече от достатъчна чувствителност за огромното мнозинство от геймърите и дори изнася професионалисти.

TUF Gaming K5 keyboard

TUF Gaming K5 не се страхува от малко течност; Нейния дизайн срещу пръски може да издържи до 60 мл, като не позволява на малки разливи да ви съсипят нощта. Keycap-овете на клавиатурата са покрити от три слоя боя , което ще им помогне да издържат повече време след тежка ежедневна употреба. Mech-Brane  суитчовете на клавиатурата използват специално настроена мембрана, за да имитират усещането на механична клавиатура.

TUF Gaming H5 headset

Слушалките TUF Gaming H5 завършват  периферната колекция с внимателно балансирана издръжливост и комфорт. Тяхната лента за глава от неръждаема стомана добавя здравина в ключовите области, като същевременно придава на слушалките по-премиум вид. Лекият дизайн също така е удобен за носене за по-дълго време. Слушалката съдържа два 50mm-ови говорителия , а пък от лявата стана може да намерите премахващия се микрофон на слушалката. 

One Comment
  1. […] Повече за периферията и TUF машините ще може да разберете ТУК […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *