Gaming Новини Игри Технологии

Wolfenstein: Youngblood няма да има Ray Tracing

23.07.2019

author:

Wolfenstein: Youngblood няма да има Ray Tracing

По време на  Computex, Bethesda Softworks и NVIDIA обявиха, че Wolfenstein: Youngblood ще поддържа RTX за PC версията си  (чрез NVIDIA VKRay Vulkan API разширението). Но не споделиха  кои ефекти ще бъдат подобрени чрез Ray Tracing-a и сега, четири дни преди пускането на играта, най-накрая разбираме защо.

В интервю за GamesBeat, изпълнителният продуцент Jerk Gustafsson от MachineGames разкри, че RTX  функцията няма да бъде достъпна при излизането  на Wolfenstein: Youngblood, тъй като инженерите на NVIDIA все още работят по нея.

Не е ясно дали Nvidia Adaptive Shading (NAS), друга функция, която беше потвърдена по време на Computex, ще бъде достъпна при старта на играта. Изглежда вероятно, като се има предвид, че NAS вече беше въведена в Wolfenstein II: The New Colossus миналата година чрез ъпдейт.

MachineGames съвместно разработват  Wolfenstein: Youngblood с Arkane Lyon, което води до новият тип нелинейни нива в играта , подобно на тези в Dishonored франчайза на Arkane. Играта разполага и с опционален CO-OP режим на кампанията , така че да можете да изживеете историята , и с някой приятел. 

Източник: wccftech.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *