Технологии

AMD и Mercedes обявиха ново партньорство

11.02.2020

author:

AMD и Mercedes обявиха ново партньорство

Екипът на Mercedes-AMG Petronas Formula One обяви ново многогодишно партньорство с AMD. Новото партньорство съчетава страстта на двете компании за екстремни характеристики и ще видим логото на AMD от двете страни на пилотската кабина на автомобила им за 2020, в състезателните костюми на водачите и екипното облекло и на инженерната станция.

Новото партньорство ще даде възможност на пилотния екип на Mercedes-AMG Petronas Formula One да използва търговските решения на AMD, включително AMD EPYC сървърни процесори и процесори за лаптопи AMD Ryzen PRO, за да се оптимизират различните работни потоци на екипа.


Радваме се да обединим усилията си с екипа на Mercedes-AMG Petronas Formula One, екип, работещ на върха на технологиите и, с когото споделяме предоставянето на невероятни иновации и производителност от фабриката до състезателната писта.” Казва  Джон Тейлър главен маркетинг директор в AMD

Иновациите са в основата на Формула 1. Винаги се опитваме и изтласкваме технологичните граници в нашия лов за ефективност“, казва Тото Уолф, директор на екипа и главен изпълнителен директор на екипа на Mercedes-AMG Petronas Formula One. “Радваме се, че AMD се присъедини към нашия екип като партньор и очакваме пътуването пред нас, докато проучваме сложни решения, за да отключим неизползвания потенциал за изпълнение.”


Отборът на Mercedes-AMG Petronas Formula 1 ще пусне своя автомобил F1 2020, за първи път в петък, 14 февруари 2020 г.

източник:techpowerup.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *