Gaming Новини Игри

Awesome Games Done Quick подобри собствените си рекорди с над 3 милиона долара в дарения

15.01.2020

author:

Awesome Games Done Quick подобри собствените си рекорди с над 3 милиона долара в дарения

В тазгодишното издание на маратона геймърите отново показахме ,че като се обединим можем да правим големи неща за добро. За целия маратон беше събрана сумата от $3,133,898.56. което е със 100 000$ повече от сумата събрана в предишното издание на формата.

Цялата събрана сума ще бъде дарена на PCF (Prevent Cancer Foundation). AGDQ 2020 маркира 10та година от създаването на формата и показва колко много са се разраснали геймърските събития, първото издание на формата се случва през 2010та година в мазето на един от главните организатори на събитието и успява да събере сумата от 10 000$ които биват дарени за благотворителност дали тогава някой би си помислил ,че такъв тип събитие след 10 години ще събира милиони долари и то за благотворителност.


Препоръка от мен (Кико)

Със сигурност препоръчвам на всички фенове на игрите да изгледат два от ръновете, които бяха показани по време на събитието:

Първият от тях е Metroid Impossible, изигран от играча oatsngoats. Играта всъщност е модерната версия на Metroid Prime, и както името гласи, всъщност е предназначена да бъде невъзможна за човешки играчи. Oats е един от двама документирани играчи, които някога са превъртали тази игра и със сигурност препоръчвам този невероятен рън.

Вторият рън, който наистина показа на какви неща са способни геймърите, беше направен от Sinister1 и Zyllard1 , които превъртяха Mike Tyson’s Punchout за времето от 21 минути, докато използват един контролер и са със завързани очи.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *