Технологии

Call Of Duty: Modern Warfare вече не се побира на 250 GB SSD

05.10.2020

author:

Call Of Duty: Modern Warfare вече не се побира на 250 GB SSD

За хората играли играта при излизането и знаят, че системните изисквания за Call of Duty: Modern Warfare препоръчваха 175 GB свободно пространство, което според нас си беше доста.

Актуализация от август направи това изискване до над 200 GB.  А вече след най-новия ъпдейт, потребителят @BattleNonSense  показа в Twitter, че Modern Warfare вече не се побира на неговото  250GB-ово SSD.

Разбира се тук има малка уловка и тя е пропуск при оптимизацията, която оставя няколко ненужни файла при ъпдейта. При чиста инсталация играта достига размер от 190 до 200 GB, но за хората, които не са я преинсталирали от излизането и тя вече може да запълни едно 250 GB-ово SSD без проблем.

Това се случва, когато една игра съдържа кампания, кооперативния режим Special Ops и постоянно актуализиран battle royale режим под формата на Warzone.

Конзолните играчи могат да изберат да деинсталират конкретни режими и пакети, което доведе до дискусия в Twitter и Reddit за времената, когато Call Of Duty беше в платформи, като Steam и играчите имаха опция да изберат, кой режим искат да свалят и защо всъщност версията на играта в Battle.net все още няма тази опция, а задължава PC играчите да свалят пълната игра.

източник:guru3d.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *