Технологии

Team Group обявиха два нови продукта

11.05.2020

author:

Team Group обявиха два нови продукта

TEAMGROUP анонсираха два нови продукта, T-FORCE SPARK RGB USB Flash Drive и ELITE SDXC карта с памет. USB флаш устройството включва RGB ефект на осветление и поддръжка за мултиплатформеност.

Флашката също така включва и технология за показване на капацитета чрез осветлението й. Когато свържете устройството към Windows машина, то ще започне да мига в синьо, жълто или червено в зависимост от наличното място, с което разполага. Флаш драйва идва в два варианта, 64 GB и 128 GB, и е перфектното устройство за допълнителен сторидж не само за компютри, но и за геймърски конзоли.

С ултра-минималистичен стил, ELITE SDXC е високоскоростна карта с памет, предназначена за 4K Ultra HD видео и също така е подходяща за запис с DSLR камери. Устройството има UHS-I спецификация и видео клас 30 (V30) скорост на четене / запис 90/45 MB в секунда, а наличните капацитети са от 64 GB до 256 GB. При работа с изображения и видеоклипове картата има бърза реакция и осигурява гладко качество на записа. Цялостната защита позволява на потребителите да се насладят напълно на фотографията и видеографията, за да заснемат всеки прекрасен момент.

източник:guru3d.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *