Технологии

Elgato разработиха първите си стрийминг микрофони

24.06.2020

author:

Elgato разработиха първите си стрийминг микрофони

От Elgato обявиха пускането на своите първи стрийминг микрофони Elgato Wave: 1 и Wave: 3, които са предназначени за създатели на съдържание.

Освен че са първокласни микрофони, Elgato Wave: 1 и Wave: 3 се комбинират с приложението Wave Link за Windows и MacOS, за да се превърнат в цялостни решения за дигитално миксиране, и дават на създателите на съдържание професионалния аудио контрол, от който се нуждаят. Разработени в партньорство със световноизвестния производител на микрофони LEWITT, Wave: 1 и Wave: 3 са създадени чрез строго калибриране както в ултрамодерни акустични камери за тестване, така и в реални сценарии за стриймъри.

Elgato Wave: 1 и Wave: 3 могат да се похвалят с аудиозаснемане от професионално ниво, захранвано от кардиоидна кондензаторна капсула и 24-битов аналогово-цифров конвертор. Собствената технология против изкривяване Clipguard – разработена с LEWITT специално за микрофони Elgato Wave – анализира идващия звук в реално време. Когато настъпи внезапен пик, звукът се пренасочва през вторичен сигнален път, който работи с по-малка сила. Целият процес е автономен, което позволява на създателите на съдържание да произвеждат ясно аудио, което никога не премодулира, без да се налага постоянно да коригират своите звукови нива.

Wave: 1 и Wave: 3 също разполагат с превключващ се филтър с нисък разрез, който помага за премахване на нискочестотни смущения, и вътрешен поп филтър, който намалява разсейващите звуци от дишането в микрофона. 3,5-милиметровия жак за слушалки с 24-битов изход дава възможност за наблюдение на аудиото с висока разделителна способност и нулева латентност, докато регулируемата стойка за десктоп може да се монтира към повечето професионални “boom arm-ове” чрез включения към микрофона адаптер.

Elgato Wave: 1 и Wave: 3 вече са достъпни в световната мрежа на оторизирани търговци и дистрибутори на Elgato и CORSAIR.

Също така микрофоните са  подкрепени от две години гаранция.

източник:guru3d.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *