Gaming Новини Технологии

Game Developer Conference беше отложен

02.03.2020

author:

Game Developer Conference беше отложен

Game Developer Conference се отлага поради редица анулирани билети поради вируса. Също така се очаква, че Computex ще бъде отменен, както и епидемията от Corоna да продължи още няколко месеца.

По-рано Mobile World Congress също беше отменен. Много компании разумно са поставили ограничения за пътуване. Своето участие в GDC  са отменили компании като Activision, Blizzard, Gearbox, Epic Games, Microsoft, Unity и Sony.

Поради този голям брой оттегляния, бордът е решил да проведе панаира в Сан Франциско  по-късно през лятото, точна дата все още не е обявена.

  • GDC – След тесни консултации с нашите партньори в индустрията за развитие на игри и общността по целия свят, ние взехме трудното решение да отложим конференцията за разработчици на игри. Прекарахме изминалата година в подготовка за шоуто с нашите консултативни съвети, оратори, изложители и партньори на събития. Истински разстроени и разочаровани сме да не можем да ви посрещнем по това време.

Искаме да благодарим на всички наши клиенти и партньори за тяхната подкрепа, открити дискусии и насърчение. Както всички ни напомнят, страхотни неща се случват, когато общността се събере и се свърже в GDC. Поради тази причина напълно възнамеряваме да бъдем домакин на това събитие по-късно през лятото. Ще работим с нашите партньори за финализиране на детайлите и ще споделим повече информация за нашите планове през следващите седмици.

източник:guru3d.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *