Gaming Новини Игри

Grounded е вече в Steam Early Access

30.07.2020

author:

Grounded е вече в Steam Early Access

Заглавието излезе онзи ден в Early Access и веднага оглави класациите в Steam и Twitch. Ако сте гледали филма “Скъпа, смалих децата”, то тази игра представлява точното това – вие и приятелите ви трябва да оцелеете в задния двор на къщата ви. Там ще се сблъскате с всякакви насекоми, а разработчиците са добавили и режим “арахнофобия”. Ако не сте фенове на паяците – не я препоръчваме.

Другите същества, които се спотайват в градината на Grounded, също не са за изпускане. Всички те се държат различно и са част от една екосистема. Когато за пръв път започнете да се разхождате из света, няма да имате представа как мравка или кърлеж би реагирали на вас, нито колко предизвикателно ще бъде битката или бягството от тях.

Early Access версията в момента съдържа три биома, крафтинг, бази, online co-op, десет насекоми, две нива на оръжия и броня и основите на историята. Grounded ще бъде в ранен достъп до следващата година. Можете да го вземете за £ 25 / $ 30 в Steam и Microsoft Store. Предлага се и в Xbox Game Pass за компютър.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *