Gaming Новини Игри

GTA Online скоро ще получи нов ексклузивен ъпдейт

20.11.2020

author:

GTA Online скоро ще получи нов ексклузивен ъпдейт

Rockstar пусна видеоклип, наречен surveil.exe, който показва някои изображения на новото местоположение. Наричан Ел Рубио, регионът изглежда е тропически остров с плантационно пространство и курорт.

Опитът за дешифриране на SURVEIL.EXE, публикуван преди минути от Rockstar, изглежда започва с наблюдателна кула, заобиколена от палми. Вероятно дори 2 отделни кули (тъй като едната е много по-висока от палмите, а другата е на нивото на върховете на дърветата), продължавайки, виждаме имение и дълга права алея. Придвижвайки се напред, виждаме Джон Доу, чийто последен визуален контакт беше в LSIA и последната му връзка с „Ел Рубио“. El Rubio е или картел, или човек, но е сигурно, че местоположението на действията е ново.

Тази актуализация може да ни подскаже евентуална ориентировка за планове за GTA 6. Също е възможно да са нови места и онлайн мисии. Единствените ми въпроси са следните. Къде от скалата Rockstar би поставил имение и палми с голям прав път? Къде биха се поставили 2 случайни наблюдателни кули, заобиколени от палми? Къде би съществувало голямо поле под наблюдение? (Пясъчни брегове ???). Кой е Ел Рубио? Защо Джон Доу е мъртъв? Колко голяма ще бъде тази актуализация?

В крайна сметка видеото показва тяло, лежащо на плажа и името му е John Doe, което очевидно ще бъде началото на новия сюжет на допълнителното съдържание. През юли тази година Rockstar обеща „най-голямата актуализация за GTA Online“. От тогава обаче компанията не е дала повече подробности за предполагаемия ъпдейт, нито дори дата на пускане.

Благодарим на Hunterbg за новината =)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *