Технологии

JBL показаха своите нови геймърски слушалки по време на CES 2019

09.01.2020

author:

JBL показаха своите нови геймърски слушалки по време на CES 2019

JBL ще донесе най-прецизното и потапящо звуково изживяване на новите и опитните играчи със своите първи слушалки за гейминг и PC говорители.

Със седем модела слушалки, достъпни от жични до безжични и от бюджетни до професионално ниво, гамата включва опции както за ежедневни, така и за конкурентни геймъри. JBL Quantum 300, JBL Quantum 400, JBL Quantum 600 и JBL Quantum 800 разполагат с най-новата звукова технология – JBL QuantumSURROUND ™, задвижвана от компютърния софтуер JBL QuantumENGINE ™. Това позволява на геймърите да изживеят виртуални светове в добавени измерения, като добавят канали за височина, които възпроизвеждат много по-широка, реалистична пространствена саундсцена, за да улеснят потапянето в кинематични игри от следващо поколение. Водещият JBL Quantum ONE извежда звука на следващото ниво, изграден изключително с помощта на JBL QuantumSPHERE 360 ™ звукова технология. Тази функция използва собствени алгоритми и интегрирани сензори за проследяване на главата, така че геймърите могат да чуят врагове и движения около тях, както никога досега.

Всички слушалки Quantum Range JBL имат мултиплатформени възможности за безпроблемна връзка с компютър, Mac, Xbox, PlayStation, Nintendo Switch, мобилен телефон и VR. JBL Quantum Range включва най-добрите в своя клас завиващи се или сваляеми микрофони с технология за отмяна на ехото, която позволява на потребителите да се съсредоточат върху гласовите, а не фоновите шумове, за да се осигури кристално чиста комуникация. JBL Quantum Range също разполага с PU кожа обвита мемори пяна за наушниците на моделите JBL Quantum 100, JBL Quantum 200, JBL Quantum 300 и JBL Quantum 400 и по-висок клас премиум наушници за JBL Quantum 600, JBL Quantum 800 и JBL модели Quantum ONE. Без значение от модела, всяка от слушалките осигурява на играчите дълготрайно качество и комфорт за маратонни сесии. Очаква се слушалките да са достъпни на пазара от април месец тази година. 

източник:news.jbl.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *