Технологии

Kingston с нови 7.5 TB-ови SSD-та за сървърни машини

04.06.2020

author:

Kingston с нови 7.5 TB-ови SSD-та за сървърни машини

Kingston започна да доставя 7,68 TB- модели  на своите Data Center 500R (DC500R) и 450R (DC450R) SATA SSD дискове. DC1000M 7.68 TB U.2 NVMe дискове пък ще има през юни. SSD-тата осигуряват допълнително съхранение и прилагат строг QoS, осигурявайки предсказуем IO и ниска латентност за центрове за данни, използващи както NVMe, така и / или SATA.

Трите SSD устройства се присъединяват към устройството за стартиране на DC1000B NVMe, DC500M (за смесени натоварвания) SATA SSD и сървър Premier DRAM, за да формират най-пълната гама от решения за съхранение на данни за корпоративни центрове на пазара.


SSD-тата за данни на Kingston 7,68 TB включват:

DC500R:

VMware Ready SSD е проектиран за интензивни приложения за четене, като уеб сървъри, виртуална настолна инфраструктура, оперативни бази данни и анализи в реално време.
Скоростите за входно / изходни данни и времената на реакция (закъснение) могат да стигнат максималните стойности без проблем, осигурявайки високи нива на ефективност в работещото приложение и надолу по веригата на потребителския интерфейс.

DC450R има специфичен, фокусиран набор от функции за интензивни приложения за четене. Предназначен е за мрежи за доставка на съдържание, приложения за крайни изчисления и широк спектър от софтуерно дефинирани архитектури за съхранение.


DC1000M:

Форм фактор с hot swap функция U.2 (2.5 “), позволяващ безпроблемна интеграция със сървъри от последно поколение и масиви за съхранение, които в момента използват PCIe и U.2 задни плоскости.
Функции за корпоративен клас като защита от край до край, защита от загуба на мощност (PLP) и телеметричен мониторинг за повишена надеждност на данните.
DC500R, DC450R и DC1000M са подкрепени от ограничена петгодишна гаранция с безплатна техническа поддръжка и легендарната надеждност на Kingston.

източник:guru3d.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *