Технологии

Тази клавиатура има малки дисплеи вместо копчета – Nemeio E-ink

16.01.2020

author:

Тази клавиатура има малки дисплеи вместо копчета – Nemeio E-ink

Клавиатурата E-Ink на Nemeio беше показана миналата година на CES 2019. Тази  година от фирмата показаха две различни версии на клавиатурата E-Ink.

Клавиатурата E-Ink е плод на тригодишни изследвания и наблюдение над навиците за употреба на периферните устройства. Всеки клавиш има адаптивен дисплей E-Ink, който позволява чрез софтуер да се сменя това, което всеки един индивидуален клавиш показва.

На своя уебсайт, Nemeio показват три различни примерни профила, един за Adobe Photoshop, един профил за Microsoft Word и профил, включващ различен език. Това показва, че това е фантастична функция, позволяваща на тези клавиатури, да показват различни езици без никакви проблеми, използвайки софтуера на компанията.

Софтуерът, който използва тази клавиатура, й позволява да се обозначават специфични преки пътища заедно с индивидуализирани иконки. Той също може да показва вашата любима конфигурация автоматично, в зависимост от софтуера, който сте отворили.

Клавиатура е Plug & Play и  предлага поддръжка както за MAC, така и за PC, смартфон и таблет. E-Ink може да се захранва със своя USB конектор или да бъде свързана чрез Bluetooth. Акумулаторната батерия ви позволява да работите където пожелаете, а по-малкият размер позволява лесното й пренасяне.

източник:wcftech.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *