Технологии

NVIDIA пуснаха нов Quadro Experience софтуер

01.06.2020

author:

NVIDIA пуснаха нов Quadro Experience софтуер

NVIDIA Quadro Experience e ново приложение предназначено за вашите Quadro видеокарти – с него професионалисти от различни индустрии могат да увеличат своята креативност и да увеличат производителността си, както никога досега.

Quadro Experience, наличен сега, помага на професионалистите да опростят отнемащите време задачи, да оптимизират работните процеси и да гарантират, че любимите ви приложения винаги имат най-новите актуализации. NVIDIA Quadro Experience улеснява споделянето на съдържание, като осигурява заснемане на екрана и запис на работния плот в 4K, така че да можете лесно да качвате съдържание и дори да излъчвате работата си директно от своя десктоп или лаптоп.

Потребителите имат бърз достъп до функциите за запис на екрана и на работния плот от всяко приложение.

Функцията за незабавно възпроизвеждане автоматично записва до последните 20 минути, така че потребителите да могат да уловят спонтанни моменти или да превъртят работата си назад, за да прегледат предишни дейности.

С просто изтегляне и инсталация, с един клик директно от Quadro Experience е по-лесно да се гарантира, че вашият Quadro драйвър е актуализиран и оптимизиран, както и сертифициран.


Работа през деня, Гейминг през нощта
Quadro Experience не е задължително да се ползва единствено за работа. Потребителите могат да превключат своето Quadro GPU в Game Mode, за да увеличат способностите на своята карта при различни геймърски заглавия.

Приложението предоставя функции, аналогично предлагани чрез GeForce Experience, като Ansel, Freestyle и Highlights. Потребителите могат да се възползват от оптималните настройки за възпроизвеждане – в настройките на играта, които имат за цел да подобрят качеството на изображението и да повдигнат кадрите.

Професионалните работни процеси стават все по-интерактивни и съвместни. С Quadro Experience инженерите, дизайнерите, художниците, архитектите и други професионалисти могат да оптимизират силата на своите Quadro графични процесори.

източник:techpowerup.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *