Технологии

NVIDIA oтложиха пускането на RTX 3070

02.10.2020

author:

NVIDIA oтложиха пускането на RTX 3070

Днес, в сайта на NVIDIA се появи анонс, който гласи че RTX 3070 картите ще бъдат забавени до краят на този месец, за да може да има повече бройки при пускането им, за да не се повтори ситуацията, която наблюдавахме при пускането на RTX 3080 и ограничените количества.


Анонса от Nvidia гласи следното: 

Производството на видеокарти GeForce RTX 3070 нараства бързо. От много от вас разбрахме, че в деня на стартиране има нужда от  повече карти. За да помогнем това да се случи, променяме датата на пускане за четвъртък, 29 октомври.

Знаем, че това може да е разочароващо за онези, които искат да закупят GeForce RTX 3070 възможно най-скоро, но тази промяна ще помогне на нашите глобални партньори да получат повече графични карти  и така те да попаднат в ръцете на геймърите в деня на старта.

GeForce RTX 3070 предоставя невероятна производителност и функции, включително NVIDIA Reflex и Broadcast, за цена от  $ 499. В редица игри било то с RayTracing или без, на DirectX и Vulkan заглавия, GeForce RTX 3070 осигурява подобна или по-бърза производителност от GeForce RTX 2080 Ti (която се продава на два пъти по-висока цена) и е средно 60% по-бърза от оригиналната GeForce RTX 2070 .”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *