Технологии

Лаптопи от нова генерация ще излязат през този април

18.03.2020

author:

Лаптопи от нова генерация ще излязат през този април

Ако си търсите геймърски лаптоп, тогава ще искате да изчакате няколко седмици, за да излезе следващото поколение такъв. Това не само ще намали цената на по-старите варианти, но би трябвало да ви позволи да закупите машина с много по-висока производителност на същите цени. Процесорите от десето поколение на Intel, съчетани с чисто новата серия NVIDIA SUPER, ще направят отлична комбинация.

Производителите на лаптопи трябва да обявят новите си продукти на 2-ри април , а продажното ембарго е планирано да се вдигне на 15 април. Имайте предвид, че Intel и NVIDIA може да решат малко да преместят тези дати, за да дискредитират всякакви лийкове или истински закъснения поради ситуацията с Коронавируса. Въпреки това, нашият източник е доста уверен, че това е малко вероятно да се случи, и ако ситуацията с COVID-19 не се промени драстично към по-лошо, ще видите, че тези дати ще се състоят.

Изглежда, че април се заформя като стандартния месец за ъпгрейд на лаптоп индустрията (като се забрави всяко въздействие на COVID-19)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *