Технологии

NZXT и новата им Mini-ITX кутия за компютър

27.02.2020

author:

NZXT и новата им Mini-ITX кутия за компютър

NZXT, водещ разработчик на софтуерни хардуерни решения за компютърни игри, днес анонсира NZXT H1, малък форм-фактор Mini-ITX  компютър, който включва SFX-L 650w 80+ Gold PSU, 140 mm AIO и PCIe riser card. В допълнение, NZXT H1 е фокусната точка за нова опция за предварително изграждане от NZXT BLD, наречена H1 Mini PC.

Създаването на компютър с малък форм-фактор е нещо, което винаги сме искали да подобрим, защото те често са предизвикателство и могат да възпрепятстват работата на хардуера от висок клас.“ казва Джони Хоу, основател и изпълнителен директор на NZXT. “Ето защо ние опростихме процеса на изграждане и се съсредоточихме върху производителността при проектирането на NZXT H1. Заехме се да направим тази, една от най-лесните конструкции, които можете да предприемете, като не оставяме никакви компромиси при производителността на машината.”


NZXT H1 е елегантно, малко вертикално шаси, проектирано да побере всяка една машина, без да ограничава своя игрови потенциал. С възможност за поместване на повечето графични процесори в пълен размер, H1 е проектиран така, че да охлажда ефективно всеки компонент, за да се предотврати термично дроселиране. Управлението на кабелите се улеснява с предварително направени кабели и обърнат назад / изход в долната част на кутията, което позволява просто почистване на кабела.

Включените компоненти в NZXT H1 са SFX-L 650w PSU, 140 mm AIO и Gen 3 PCIe riser карта, което намалява броя на артикулите, които клиентът трябва да закупи отделно. Освен това всеки включен компонент е предварително инсталиран, което спестява време и прави NZXT H1 една от най-простите кутии за монтиране.

NZXT BLD H1 Mini PC разполага с Intel Core I9 9900k и NVIDIA GeForce RTX 2070 Super Founder Edition, което му дава конски сили за най-взискателните игри. Всеки H1 Mini PC е подкрепен от 2-годишната гаранция на NZXT BLD за части и труд.

Опции за цвят: Матово бяло / Матово черно

източник:techpowerup.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *