Gaming Новини Игри

Обявиха Project Cars 3

05.06.2020

author:

Обявиха Project Cars 3

Project Cars събра голям брой лоялни почитатели, отчасти благодарение на своята впечатляваща реалистична автомобилна физика. Но в серията винаги липсват някои от характеристиките, които се очакват от съвременен състезателен сим – нещо, което неговият разработчик планира да коригира в мащабното продължение, което трябва да излезе по някое време това лято.

Career mode-ът е възстановен изцяло от нулата, с намерение да даде на играчите по-добро усещане за прогресия. В кариерата си ще прогресирате през десет автомобилни класа, печелейки XP и отключвайки части за ъпгрейдване и нови събития. Но, ако не харесвате определен тип събития, можете да харчите валутата в играта (спечелена от игра, няма микротранзакции), за да прескочите през него. Това означава, че можете да вземете любим автомобил през цялата кариера, от най-ниското ниво до високия клас събития, увеличавайки индекса на неговата ефективност с нови части. В някои случаи дори не е необходимо да завършвате първи: само участието е достатъчно. Но, разбира се, колкото по-напред сте в състезанието, толкова по-добри ще бъдат наградите.

Мултиплейърът винаги е бил голяма част от Project Cars и има три отличителни начина да го играете в новата игра. Quick Play ще ви хвърли в надпревара, използвайки мачове базирани на умения – още едно първо за поредицата. Но ако предпочитате нещо по-курирано, Scheduled Event mode-ът, ще включва състезания, ръчно изработени от разработчика. И накрая, Custom Lobby е класическото мултиплейър изживяване в Project Cars, където можете да пипате всичко при настройките за трасе, правила и други.

Разбира се, това не са единствените нови неща в предстоящото заглавие.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *