Технологии

Seagate и тяхното ново IronWolf 510 M.2 SSD

26.03.2020

author:

Seagate и тяхното ново IronWolf 510 M.2 SSD

Seagate Technology анонсираха най-новите решения във високоефективни приложения за многопотребителски NAS среди, като добавиха към награждаваната си продуктова линия, IronWolf SSD. IronWolf 510 е M.2 NVMe SSD със скорост на кеширане до 3GBps за NVMe-съвместими системи и е идеален за креативни професионалисти и бизнес NAS системи, нуждаещи се от 24 × 7 многопотребителско съхранение, което е активирано от кеша.

Seagate Intros IronWolf 512 – Изключително издръжливи и високопроизводителни устройства с 5-годишна гаранция.
Железният диск на IronWolf 510 SSD отговаря на водещите изисквания на производителя на NAS за един drive write per day (DWPD), което позволява на много потребителски NAS среди да правят повече с техните данни с дълготрайна производителност. IronWolf 510 е надежден, с 1,8 милиона часа средно време между отказите (MTBF) във фактор PCIe форма, две години на Rescue Data Recovery Services и петгодишна ограничена гаранция. IronWolf Health Management помага да се анализира състоянието на диска и скоро ще бъде наличен за съвместими NAS системи.

IronWolf 510 SSD PCIe Gen3 x4, NVMe 1.3 се предлага с капацитет 240GB, 480GB, 960GB и 1.92TB и е съвместим с водещи доставчици на NAS за осигуряване на сървърно съхранение за малък и среден бизнес и креативни професионалисти, които използват NAS системи.

източник:wccftech.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *