Технологии

Джаджи с висока производителност за връзка с любимите хора, във всяка ситуация от Tp-Link

16.04.2020

author:

Джаджи с висока производителност за връзка с любимите хора, във всяка ситуация от Tp-Link


Наближават Великденските празници, но за съжаление тази година няма да празнуваме така, както е било досега. Всички мислим за семействата си и за времената, когато всички бяхме заедно около масата, пълна с благини. За щастие, новите технологии ни помагат да останем свързани със семейството във всяка ситуация, а видеообажданията или неочакваните подаръци може да направят предстоящите празници по-щастливи и по-весели.

Тази година TP-Link подкрепя потребителите с поредица предложения за тези, които искат да бъдат с любимите си хора на Великден, дори и от разстояние и да не пропуснат важните моменти от празника.


Топ устройства, за бърза и стабилна връзка във всеки дом

Новото поколение Wi-Fi 6 рутери е идеалното решение за потребителите, които се нуждаят от висока ефективност, подобрена свързаност, невероятна скорост и висока оперативна мощност.

Началото на новото поколение Wi-Fi 6 бе белязано от рутера Archer AX6000, посветен на потребителите, използващи повече от 30 мрежови устройства, включително IoT такива. Благодарение на революционната комбинация от OFDMA и MU-MIMO технологии, рутерът AX6000 може ефективно да се справя с множество връзки, осигурявайки до 4 пъти по-висока производителност от предишното поколение и подобрен капацитет. Заедно с адаптера на Archer TX3000E, той формира първокласен пакет за завладяващо онлайн изживяване и разширено покритие.

„Решихме да пуснем на българския пазар Deco M3, за да задоволим нуждите на тези, които се нуждаят от Mesh система TP-Link с Gigabit производителност, пълно покритие на дома, разширени функции, както и компактен и елегантен дизайн. Deco M3 е най-достъпната Mesh система Deco Gigabit и отговаря на нуждите на потребителите, които искат да премахнат областите без или със слаб сигнал и да се възползват от бързи и стабилни връзки на изгодна цена “, каза Анна Чакърова, мениджър бизнес развитие за TP-Link България.

За тези, които не искат да пропуснат нито един момент от празника, TP-Link препоръчва и Deco M4, Deco Mesh Wi-Fi система, която може да управлява трафика дори в най-натоварените мрежи, осигурявайки връзки без забавяне на до 100 едновременно свързани устройства. Функцията Seamless Roaming позволява да се придвижвате до всеки ъгъл на дома без да губите сигнал, тъй като телефонът или таблетът автоматично се свързват към най-бързия Deco модул.
Устройствата, които могат да помогнат на потребителите да останат свързани с любимите си хора са Mesh система Deco M9 Plus, която действа като интелигентен домашен хъб за умни домашни устройства, регулира настройките и създава взаимодействия на една платформа, без е нужно да закупите допълнителен интелигентен хъб. TP-Link HomeCareTM предлага набор от персонализирани и защитни функции, включително напреднала функция за родителски контрол, вграден антивирус и качество на обслужване (QoS).

За потребителите, които предпочитат високоефективен рутер, който им осигурява необходимата връзка с истинско развлекателно изживяване от комфорта на собствения си дом, решението е Archer C6. Честотната лента от 2.4 GHz предлага скорост до 300Mbps за ежедневни задачи, като изпращане на имейли и сърфиране в интернет, докато тази от 5 GHz предлага скорост до 867Mbps за по-интензивни задачи, като HD видео стрийминг и онлайн игри.


Друго ефективно предложение е Archer A6, благодарение на четирите си високоефективни антени предлага перфектно покритие за всеки дом и благодарение на MU-MIMO технологията осигурява висока скорост, увеличава пропускателната способност и капацитета на мрежата. Рутерът е достъпен на българския пазар от търговските вериги на цени.

За ефектни скорости при едновременни връзки, TP-Link предлага Archer C80, нов full Gigabit Wi-Fi MU-MIMO рутер, който предоставя на потребителите ефективността на Archer C9, с превъзходна производителност и най-съвременни технологии. Това е Full-Gigabit двубандово устройство и както в честотна мрежа от 2,4 GHz, така и в 5 GHz може да отдели прости ежедневни дейности от тези, които изискват по-интензивна честотна лента.
В помощ на тези, които искат да останат свързани за Великденските празници, идва Archer AX6000, първият TP-Link рутер от новото поколение на AX-съвместим Wi-Fi 6 устройства предназначен за потребители използващи повече от 30 мрежови устройства едновременно, включително IoT устройства. AX6000 позволява на потребителите да се наслаждават на светкавично бързи скорости на Интернет и трудни за изпълнение задачи. WAN порта с 2,5 Gbps чрез технологията BSS Color, осигурява по-стабилна работа на свързаните устройства, игнорирайки смущения от близките сгради.
Archer AX50 е посветен на широката публика и е оборудван с процесор Intel® Home Wi-Fi, предоставящ 6Gig + Wi-Fi преживяване на по-голям брой потребители като част от новото поколение домашна свързаност.


Archer AX10 е най-новото попълнение в гамата от AX оборудване и има за цел да предостави на всички потребители достъп до Wi-Fi 6 технология на отлична цена, в сравнение с тази на предишното поколение Wi-Fi 5 рутери.

Подходящи подаръци за любимите хора

Великден е и един от тези празници, които ни подтикват да бъдем по-добри и по-внимателни към тези около нас. Един от начините, по които можем да направим това, е да направим подарък, дори на тези, които са на стотици километри от нас. Само с няколко кликвания желаещите могат да изненадат своите близки, като поръчат онлайн устройство, което ще достигне до желания адрес директно, бързо и безпроблемно.


Гамата от усилватели на сигнала е изключително разнообразна и включва, както джаджи на изключително достъпни цени, така и усъвършенствани двулентови усилватели на сигнала с Beamforming или MU-MIMO технологии. Един от най-популярните модели е RE210, двулентов усилвател на сигнала с Ethernet порт, който превръща усилвателя на сигнала в безжичен мост, и позволява да свържете чрез него към вашата Wi-Fi мрежа кабелно устройство като Blu-ray плейър, игрална конзола, дигитален рекордер или интелигентен ТВ. Режимът High Speed (висока скорост) максимизира общата производителност, като комбинира пропускателната способност на двете 5 GHz и 2,4 GHz ленти, за да създаде светкавично бърза връзка, като предава данни по едната лента и приема данни по другата. Тази настройка е идеална за задачи с интензивен обмен на данни като стрийминг на HD видео и онлайн игри.


Решение за полезен подарък както за подаряващия, така и за получателя е Wi-Fi камерата за наблюдение Tapo C200, която поддържа 360 ° хоризонтално и 114 ° вертикално завъртане и заснема резки изображения в удължен периметър. Благодарение на двупосочната аудио функция, тя позволява отдалечена комуникация със семейството.

Tapo C200, Wi-Fi камера за нощно виждане, заснема изображения в разширен периметър, поддържайки 360 ° хоризонтално и 114 ° вертикално завъртане. Благодарение на сигурното съхранение на данни и гласовия контрол чрез Google Assistant и Amazon Alexa тя е добър избор за премахване на притесненията, причинен от липсата на контакт с членове на семейството.


Контактът Wi-Fi Mini Smart Tapo P100 може да бъде в помощ за тези, които искат да подобрят цялостната си свързаност у дома, както по отношение на програмата за автоматично управление на устройствата, така и на гласовия контрол и режима „Далеч от дома“, който автоматично включва и изключва устройствата, за да създаде усещането, че домът е обитаван, дори когато не е.

източник: tp-link

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *