Технологии

Teamgroup пускат ново EX2 Elite SSD и C201 Impression флаш устройство

30.07.2020

author:

Teamgroup пускат ново EX2 Elite SSD и C201 Impression флаш устройство

TEAMGROUP продължава да отговаря на нуждите на потребителите за съхранение по всякакви начини. Те представиха 2.5-инчовия твърд диск EX и USB флаш устройство C201 Impression.

И двата продукта имат интересен външен дизайн и се отличават с разнообразни цветни елементи, за да преобърнат стереотипното впечатление на хората от дизайна на продуктите за съхранение на пазара. Освен това отличното представяне ги прави и най-добрият избор.

2.5-инчовият твърд диск TEAMGROUP EX е задължителен ъпгрейд за high end компютри. Мощната последователна скорост на четене до 550MB / s и запис до 520MB / s, позволяват дори малки и фрагментирани файлове да се управляват с висока ефективност. То също така разполага с технологията SLC Caching, за да се избегне понижаването на ефективността на трансфера. Освен това, усъвършенстваната технология Wear-Leveling и функцията ECC, гарантират надеждността на серията EX, което го прави задължителен ъпгрейд за производителността на вашия компютър.

С интерфейс USB 3.2 Gen1, USB флаш устройството TEAMGROUP C201 Impression е проектирано с меки и спокойни цветове. Налични са „Сивкаво зелено”, „Мистично синьо” и „Смоуки розово” три цвята, които представят различни нива на визуални ефекти. В допълнение, гениалният ергономичен дизайн го прави едновременно естетически красив  и практичен.

източник: guru3d.com / Teamgroup

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *