Технологии

Team Group пускат ново RGB външно SSD

10.11.2020

author:

Team Group пускат ново RGB външно SSD

Днес TeamGroup обявява пускането на T-FORCE TREASURE Touch External RGB SSD, който има специално проектирана сензорна повърхност за превключване на RGB светлинни ефекти, които са ярки и меки, но не прекалено ослепителни за очите ви.

То поддържа множество платформи и осигурява капацитет до 1TB. Отвътре кутията има омекотена опаковка от EVA пяна, за да може вашите данни да бъдат защитени по всяко време .

Това е не само идеалният партньор за вашата конзола, но и партньор за разширяване на външната памет за всякакви платформи.

Външното RGB SSD T-FORCE TREASURE Touch има прост и стилен дизайн с метално матирано покритие и подобрена текстура, която ефективно намалява остатъците от пръстови отпечатъци. С меките RGB светлинни ефекти и черния дизайн на корпуса можете свободно да включвате, изключвате и регулирате цвета на светлината според предпочитанията си, само с едно докосване по повърхността.

T-FORCE TREASURE RGB SSD използва най-новото поколение USB 3.2 Gen2 Type C конектор.

В допълнение към увеличаването на удобството за използване, устройството може и да бъде използвано, за разширение на пространството на вашата конзола.

източник:guru3d.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *