Gaming Новини Игри

WB Games ще обяви нещо ново през август

17.06.2020

author:

WB Games ще обяви нещо ново през август

Най-накрая ще видим следващата голяма игра от света на DC на WB Games този август. Издателят обяви, че ще участва в дигиталното събитие „FanDome“, което ще отпразнува DC вселената. Събитието се очаква да се проведе на 22 август и ще продължи цял ден, като ще се обявяват всякакви неща – от игри до комикси. Нямаме идея какво ще бъде обявено, но слуховете за нова игра за Batman или друга DC серия, адаптирана по подобен начин, продължават да съществуват още от издаването на Arkham Knight през 2015 г.

Ако все пак се обяви нова нова игра по Arkham, вероятно тя ще бъде разработена от разработчика на Arkham Origins – WB Montreal, тъй като от известно време те тийзват ново заглавие, свързано с Батман. Подсказките предполагат, че играта може да се фокусира върху The Court of Owls или по-късното му въплъщение, The Parliament of Owls. Те са колектив от злодеи, които тепърва ще се появяват в някоя от игрите.

Най-големият въпрос е, по какво работи Rocksteady( разработчикът на игрите Arkham Asylum, City и Knight) още от 2015 година. Слуховете са, че студиото адаптира различна DC поредица, въпреки че е потвърдено, че няма да бъде за Супермен.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *