Технологии

Xbox Series S – бюджетната версия на новия Xbox Series X

10.08.2020

author:

Xbox Series S – бюджетната версия на новия Xbox Series X

Microsoft най-вероятно ще пусне по-евтина версия на новата игрова конзола Xbox Series X под името Series S. Според снимки от Twitter, потребител е успял да закупи контролер за новата генерация Xbox устройствa.

Xbox Series X трябва да бъде на пазара в края на тази година, но човек на име Zak S e успял да закупи контролер по-рано. Това би трябвало да потвърди и  пристигането на бюджетен модел на игровата конзола.

От години има слухове за така наречения „Проект Lockhart“, който е по-малко мощен и няма четец за дискове. По този начин потребителите ще могат да теглят само игри  на новото устройство. Microsoft никога не е потвърждавала разработката на конзолата, но надписът, който гласи “Controller for Xbox Series X/S”  на опаковката на контролера, ни показва, че е възможно тази конзолa дa стане реалност.

Това би се вписало в стратегията, която компанията също реализира с Xbox One през последните години. На средата на жизнения цикъл на сегашната генерация от конзоли от Мicrosoft пуснаха бюджетна версия на конзолата в лицето на Xbox One S. 

източник:guru3d.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *