Gaming Новини Игри

Yone, новият герой в League of Legends

20.07.2020

author:

Yone, новият герой в League of Legends

Искаме да ви запознаем с един загадъчен и интригуващ боец – дали той ще стане най-известният и предпочитан герой, това ще решите вие!

Според историята на League of Legends, Yone е по-големият полубрат на Yasuo. Двамата са били близки като деца и са учили в школата на древния майстор Souma. Когато инвазията от Noxus стига до Ionia, Yone бива призован на бойното поле, а Yasuo остава у дома да защитава старeйшините. След като изоставя поста си, за да влезе в битка, той се връща и открива своя учител мъртъв.

Yasuo е обвинен в убийството на старейшината и напуска дома си. По-късно Yone го намира, вярвайки, че брат му е виновен за смъртта на Souma. Решава да го предаде на съда. Yasuo е принуден да се бие с Yone и го надвива с лекота. Въпреки че самураят моли брат си за прошка и се опитва да го убеди в невинността си, Yone умира вярвайки, че брат му е предател.

В трейлъра, Yone губи контрол над себе си, а думите „бихте могли да ги спасите“ са прошепнати в тъмнината. След близък бой с мрачно присъствие, той се завръща обратно към реалния свят.

Благодарим за новината: League of Bulgaria

One Comment
  1. Иван

    Надъхах се нещо да събирам за братът на уасуо.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *