Технологии

Cooler Master пускат нова серия ML Ilussion охладители

23.04.2021

author:

Cooler Master пускат нова серия ML Ilussion охладители

Cooler Master, световен лидер в производството на компютърни компоненти, ви представя MasterLiquid Illusion, нов охладител с невероятна графика и светлинен блясък. Линията MasterLiquid Illusion се предлага в размери на радиаторите 240 мм и 360 мм за вашите различни нужди за охлаждане на системата.

MasterLiquid Illusion предефинира визуалните светлини с всички нови дизайнерски функции към серията MasterLiquid. С 12 адресируеми RGB светодиода, интегрирани в изцяло новата полупрозрачна помпа, цветовите опции са невероятно персонализирани.

Допълнени с MasterFan MF120 Halo вентилатори, оборудвани с 24 двуконтурни индивидуални светодиода на вентилатор, функциите на осветление са повече, отколкото дори визуалните ентусиасти могат да се справят. Illusion е не само елегантен, но и изключително способен, разполагащ с трето поколение двукамерна помпа за отлично охлаждане. ML240 Illusion се предлага и в бяло, за тези, които искат да съчетаят този зашеметяващ охладител в по-изчистен компютър.

Разработена с нова технология за осветление, Addressable Gen 2 RGB, Illusion работи с големи производители на дънни платки, поддържащи тази нова възможност. Опциите за ARGB могат да бъдат персонализирани с включения Addressable Gen 2 RGB контролер и софтуера MasterPlus + на Cooler Master.

източник:videocardz.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *