Технологии

Doom Eternal с нов безплатен ъпдейт, доставящ raytracing и NVIDIA DLSS

30.06.2021

author:

Doom Eternal с нов безплатен ъпдейт, доставящ raytracing и NVIDIA DLSS

Както беше обещано, днес Bethesda пуснаха своя безплатен ъпгрейд за Doom Eternal. Тази актуализация вече е достъпна за PC и за конзолите от нова генерация.

Персоналните компютри, оборудвани с графични карти GeForce RTX, не само вече ще имат Real Timе Raytracing , но ще видят  и по-добра производителност благодарение на DLSS технологията.

Doom Eternal вече също поддържа DLSS, NVIDIA AI-базирана технология за супер разделителна способност. Всички графични карти GeForce RTX, оборудвани с ядра Tensor, забелязват значително подобрение в производителността, особено при 4K резолюция. Играта всъщност, напълно може да се играе с проследяване на лъчи и максимални настройки на графична карта GeForce RTX 2060 с пуснат DLSS, на режим Performance.


NVIDIA също сподели 1440p и 1080p DLSS резултати , но тези са в Quality режим, следователно печалбите при фпс-а са по-малки:

Най-новите игрови конзоли също получават ъпдейт за играта. XBOX Series X ще поддържа до 120 FPS в режим 1800p и 60 FPS в същата разделителна способност с активиран RTX. Xbox Series S ще може да подкара играта на 1080p при 120FPS, но без Ray Tracing.

източник:videocardz.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *