Gaming Новини

E3 2021 ще бъде проведен дигитално

09.02.2021

author:

E3 2021 ще бъде проведен дигитално

COVID-19 все още вилнее по света, поради тази причина E3 ще се проведе дигитално и тази година. Асоциацията за развлекателен софтуер, зад E3, вече са изложили своите планове за E3 2021.

Организаторите планират да съберат няколко основни презентации, всяка с продължителност около два часа. От ESA също така казват, че ще позволят на компаниите партньори да стриймват дистанционно демонстрации на игри (демо версии) на медиите чрез планирани срещи, с включена индивидуална помощ от разработчиците.

Плановете за E3 2021 обаче все още изискват одобрението на членовете на ESA, които са най-големите компании в индустрията за игри и които имат значително влияние върху режисурата на шоуто. „Можем да потвърдим, че ще трансформираме познатото изживяване с E3 2021  и скоро ще споделим точни подробности за това как обединяваме глобалната общност на видеоигрите заедно“, каза говорител на ESA.

Водим страхотни разговори с всички издатели, разработчици и компании и с нетърпение очакваме скоро да споделим подробности за тяхното участие.“

източник:guru3d.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *