Gaming Новини Игри

Изтичане от услугата GeForce NOW подсказва ,че още игри за PlayStation ще се появят и за PC

14.09.2021

author:

Изтичане от услугата GeForce NOW подсказва ,че още игри за PlayStation ще се появят и за PC

Изтичане от услугата GeForce NOW предполага, че списък с популярни ексклузивни заглавия на Sony PlayStation може да се появят и за компютър.

Сред много заглавия, изброени в услугата GeForce NOW, са God of War, Demon’s Souls, Ghost of Tsushima, Ratchet и Clank и Horizon Forbidden West. Всички тези игри са били скрити на сървър на NVIDIA и вероятно нямаше да бъдат  открити, ако не беше Ighor July, който e  намерил начин да направи персонализирана заявка към сървъра с базата данни.

Списъкът не само включва ексклузивни игри за Sony PlayStation, но също така потвърждава ремастери на GTA3, Vice City и San Andreas, за които се спекулира от няколко седмици. Някои от заглавията са изброени с техните Steam ID.

Също така си струва да се отбележи, че Ighor откри Nintendo игри в библиотеката, които е невъзможно да се играят на компютър без емулатор. Тези игри използват Dolphin Emulator, който също е скрит във файла. Super Mario Bros, която е ексклузивна за конзолата Wii, е посочена като „NVIDIA Confidental“.

Трудно е да се каже дали тази игра е включена само за тестване или NVIDIA всъщност използва емулатори за да играят неподдържани игри.

Най-интересните заглавия, изброени от GeForce NoW:

източник:videocardz.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *