Технологии

Множество нови графични карти бяха потвърдени от Gigabyte в Евразийската икономическа комисия

08.12.2021

author:

Множество нови графични карти бяха потвърдени от Gigabyte в Евразийската икономическа комисия

Множество нови графични карти бяха потвърдени от Gigabyte.

Gigabyte представиха нов списък от видеокарти в регулаторния офис на Евразийската икономическа комисия, потвърждавайки множество непуснати графични карти GeForce RTX 30 в процеса. Геймърите трябва да очакват поне десет RTX 3080 12GB карти, включително AORUS Xtreme чак до форм-фактор Mini-ITX. Този 12GB-ов модел е най-новата карта, която получава по-висок буфер за кадри от оригинала (10GB), след RTX 2060 12GB, който стартира днес.

Заявката, също така, потвърждава шест модела RTX 3070 Ti 16GB. Няма планиран модел AORUS Xtreme, но се предполага, че AORUS Master е в графика за пускане. 16GB-овата версията на RTX 3070 Ti може да има същата конфигурация CUDA като оригинала, която е пълна реализация на GA104 GPU (6144 ядра). Освен капацитета, спецификациите на паметта също не трябва да се променят, тъй като и двете карти трябва да използват 256-битова шина на паметта.

Интересното е, че AMD Radeon RX 6500 XT също е посочен от Gigabyte в документацията на EEC. Кодът на продукта потвърждава, че това е карта с памет 4GB. Според слуховете, това SKU ще включва пълен графичен процесор Navi 24 с 1024 потокови процесора и се очаква да стартира в средата на януари следващата година.

източник:videocardz.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *