Технологии

Какво са ни подготвили Intel и Gplay.BG за Коледа

14.12.2021

author:

Какво са ни подготвили Intel и Gplay.BG за Коледа

Любимите на малки и големи Коледни празници наближават, и какво по-добро време от това за да си пожелаем на Дядо Коледа да ни донесе нов компютър. 

Е, за порасналите е възможно Дядо Коледа да не ни донесе нова машина под елхата, но за това са се погрижили нашите приятели от Intel и Gplay.BG. Те са ни подготвили редица намалени конфигурации, захранвани от най-новите 11-та и 12-та генерация Core серии на компанията. 


GPLAY FIGHTER CEE RED DEVIL

Подкарайте любимите си игри на високи настройки заедно с Gplay Figter CEE Red Devil, машина оборудвана с I5-11400F процесор и видеокарта PowerColor Red Devil Radeon RX 6600XT 8G. 

С този “Червен Дявол” ще може да подкарате всичките си любими игри на високи настройки и с висок FPS без да се притеснявате. 


GPLAY FIGHTER CEE MYST 3060

Преминете към по-високите резолюции заедно с белия лебед, в лицето на Gplay Fighter Cee Myst 3060

Благодарение на отлкючения  Intel Core i5-11600K, ще може да достигнете по-високи честоти на процесора, съответно да имате и повече кадри в любимите игри, а с включената NVIDIA GeForce RTX 3060 ще може дори да преминете към така популярната 2K резолюция, за да наблюдавате любимите си герои и игри в още по-добро качество. 


GPLAY FIGHTER CEE OBS RGB

GPLAY FIGHTER CEE OBS RGB e компютър, имащ нужната мощност да подкарате всяка една игра на 2k (1440p) резолюция и включващ K процесор от Intel с отключен множител, за да имате възможността да овърклокнете този звяр. А за тези от вас, за които най-големият фокус е E-sporta и състезанието в игрите, дори ще можете да играете любимите competetive заглавия на 1080P 240hz.


GPLAY FIGHTER CEE H510 BLACK

Последната машина, но не по-мощ, е именно GPLAY FIGHTER CEE H510 BLACK

Подкарайте любимите си игри на максимални настройки с възможно най-високата честота на кадрите, благодарение на мощния процесор от Intel, в лицето на Intel Core Intel Core i7-11700KF. 

Докато видеокартата PowerColor Red Devil RX 6700XT 12G ще се грижи за това, любимите игри да вървят без проблеми дори и на по-високи резолюции.

Всички предложения от Gplay.bg и Intel  може да намерите – ТУК

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *