Gaming Новини Игри

Излезе Stardew Valley настолна игра

24.02.2021

author:

Излезе Stardew Valley настолна игра

Създателят на известната фарминг игра, Eric Barone a.k.a ConcernedApe, обяви, че вече може да се закупи официална бордова версия на Stardew Valley. Той се е обединил с дизайнера на настолни игри Cole Medeiros и заедно са я правили повече от две години и половина. Целта е била да се създаде бордово заглавие, което да хваща всички аспекти на оригиналната PC игра.

Играта е предназначена за 1-4 играчи и изисква около 45 минути на играч, за да премине през цяла година, макар че това може да се коригира, ако искате нещата да се случват по-бързо. Целта на играчите е да работят заедно, за да защитят долината и в крайна сметка да изгонят Joja Corporation от града, като изпълнят заветите на починалия им дядо и възстановят местното читалище.

Конкретните цели се рандомизират от игра на игра и могат да се променят правилата, за да се смени трудността на изпълнение. Времето, метеорологичното такова и събитията се управляват чрез тесте от карти и играчите ще усъвършенстват стартовите си инструменти, новите умения, намирането на предмети и ресурси с напредването на играта. Създаването на приятелства също ще отключи уникални подаръци и ще разкрие пакети от Читалището, които ще ви трябват, ако искате да свалите корпоративното иго.

Имайте предвид, че Stardew Valley: The Board game далеч не е за всеки и е сложна игра, която отнема доста време. За момента може да се закупи само в US за 55$, но се работи по въпроса с международен шипинг.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *