Технологии

Kingston обявиха модули с памет FURY Beast DDR5

30.11.2021

author:

Kingston обявиха модули с памет FURY Beast DDR5

Kingston Technology, разкри днес, че пуска своя авангарден Kingston FURY Beast DDR5.

Kingston FURY Beast DDR5 пристига в синхрон с пускането на чипсета Intel Z690 и процесорите Intel Core от 12-то поколение. Това е първата платформа, която използва новия стандарт за памет, като носи подобренията в производителността и целостта на данните на DDR5 на глобална аудитория.

Повишавайки скоростта, капацитета и надеждността, Kingston FURY Beast DDR5 предоставя арсенал от подобрени функции като ECC (ODECC) на матрицата за подобрена стабилност при екстремни скорости, двойни 32-битови подканали и управление на захранването на модула (PMIC). Когато играете при най-екстремните настройки, предавате на живо при 4K+ или изработвате анимации и 3D изображения, Kingston FURY Beast DDR5 ще ви предостави необходимото ниво, като същевременно свързва стил и производителност безпроблемно.

Развълнувани сме, че DDR5 най-накрая е тук и че нашето предложение от линията Kingston FURY е готово както за геймъри, така и за ентусиасти“, каза Ивона Залевска, бизнес мениджър на DRAM, Kingston EMEA. „Горди сме, че потребителите могат да изграждат с увереност, знаейки, че Kingston FURY Beast DDR5 е тестван и одобрен от MSI, ASUS, ASRock и Gigabyte, водещите световни производители на дънни платки.

Освен това, Kingston FURY Beast DDR5 е готов за Intel XMP 3.0 и е сертифициран, което означава, че потребителите могат да очакват лесно, стабилно и сертифицирано изживяване с овърклок. Освен това, новите функции позволяват създаването на уникални игрови изживявания с два персонализирани профила за скорост и време.

Kingston FURY Beast DDR5 се предлага в единични модули от 16 GB и комплекти от 2, при скорости от 4800 MHz и 5200 MHz. Подкрепено от ограничена доживотна гаранция и легендарната надеждност на Kingston.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *