Игри

Новата игра на Amazon “New World” е причината за брикването на редица видеокарти RTX 3090

21.07.2021

author:

Новата игра на Amazon “New World” е причината за брикването на редица видеокарти RTX 3090

Геймърите с достъп до бетата на новото MMORPG на Amazon, “New World” съобщават, че техните видеокарти умират само след 15 до 30 минути игра, съобщават от Windows Central.

Според играчите затворените Beta и Alpha версии на тази игра са причина за “брикването” на графичните карти GeForce RTX 3090, съобщават множество потребители на официалния форум на играта.

Проблемът изглежда засяга главно графичните карти GeForce RTX 3090, за които се твърди, че прегряват и виждат скокове на мощността. Играта има неограничена фреймреит в основните менюта, която обикновено е свързано с бръмчене на кондензатори. Повечето потребители обаче съобщават, че EVGA RTX 3090 картите са най-засегнатата марка. Редица от картите RTX 3090 са били брикнати в процеса.

Силно се препоръчва да не играете тази игра точно сега, поне докато разработчиците не признаят публично проблема, и той не бъде пачнат.

“New World” от Amazon вече е достъпен за предварителна поръчка за 40 USD и трябва да излезе на 31-ви август. С очакваното излизане на играта скоро, наистина това е странен проблем, който може да доведе до минус от  1500 USD и неработеща графична карта. Засегнатите потребители трябва да върнат своите карти на производителите, тъй като не е типично поведение графичните карти да умират в резултат на видеоигра, независимо колко лошо е написано даденото заглавие.

източник:videocardz.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *