Технологии

Възможно е Nintendo да пуснат нов подобрен Switch през септември месец

27.05.2021

author:

Възможно е Nintendo да пуснат нов подобрен Switch през септември месец

Bloomberg съобщава, че Nintendo има планове да представи своята конзола от следващо поколение още през юни.

Според информацията, Nintendo ще започне масово производство на новото си игрално устройство през юли, като производственото увеличение ще бъде планирано за четвъртото тримесечие. Говори се, че Nintendo Switch Pro (името не е потвърдено) вече може да бъде представено преди E3 2021 да започне, което започва на 12 юни.

Nintendo Co. планира да започне сглобяването на новия си Switch веднага през юли и да пусне модернизирания заместител на четиригодишната си игрова конзола през септември или октомври, казаха запознати.

  • Такаши Мочизуки и Деби Ву, Блумбърг

Говори се, че следващото поколение Nintendo Switch ще има OLED екран, както и процесор NVIDIA с графично архитектура от следващо поколение (архитектура Ada Lovelace). Bloomberg предоставя редовни актуализации за разработването на новата конзола и дори беше съобщено от уебсайта, че конзолата може да поддържа 4K изход благодарение на технологията NVIDIA DLSS, която новата конзола би трябвало да поддържа.

Твърди се, че Nintendo е създала добра верига от доставчици, които са уверени, че могат да изпълняват поръчките на Nintendo въпреки продължаващия недостиг на чипове. Доставката на текущо поколение Switch отчете спад в някои региони, което се отразява отрицателно на първоначалната цена, която не е променена от 299 USD от пускането на конзолата. Според доклада на Bloomberg за наследника на Switch-а от 2017-та се говори, че ще има подобна цена.

източник:videocardz.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *