Технологии

Thermaltake дебютираха водно охлаждане, което покрива процесор и памет

15.01.2021

author:

Thermaltake дебютираха водно охлаждане, което покрива процесор и памет

Thermaltake, водещата PC DIY марка за охлаждане, Gaming Gear и Enthusiast Memory решения, пуска новия Floe RC Ultra CPU & Memory AIO Liquid Cooler Kit, последван от първия в света Floe RC CPU & Memory AIO Liquid Cooler Kit.

Floe RC Ultra се предлага в 240 мм и 360 мм варианти, които включват ярък 2,1 “LCD екран за водния блок на процесора и друг индивидуален 3,9” LCD екран за водния блок с памет, като дава на потребителите пълни възможности за персонализиране, за да създадат по-персонализирани визуални ефекти, които включват качване на забавни gif-ове или всякакви снимки в jpg формат.

Освен това, те могат да бъдат контролирани от софтуера TT RGB Plus 2.0, позволяващ регулиране на скоростта на вентилатора, мониторинг на температурата в реално време и настройка на светлинни режими. Охладителят може също да бъде синхронизиран с TT RGB Plus софтуерни компоненти за зашеметяваща светлинни ефекти в компютъра ви.

Въпреки новия ъпгрейд на визуалния дисплей, охладителите Floe RC Ultra AIO са оборудвани с мощни вентилатори на радиатора TOUGHFAN 12 Turbo PWM, идват със скорости от 500 RPM до 2500 RPM, осигуряващи превъзходни охлаждащи характеристики.

Охладителят е лесен за инсталиране, изисква само минимално пространство в шасито и е съвместим с най-новите сокети на Intel и AMD. По отношение на съвместимостта на паметта, Floe RC Ultra е проектиран за честоти на паметта TOUGHRAM RC от 3,200MHz, 3,600MHz, 4,000MHz и 4,400MHz в комплекти от 8GBx2 модули.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *