Технологии

Thermaltake обявиха W1 WIRELESS Mechanical Gaming Keyboard

08.02.2021

author:

Thermaltake обявиха W1 WIRELESS Mechanical Gaming Keyboard

Отървете се от кабелите и пишете свободно с W1 WIRELESS, която поддържа 2,4 GHz, нискоенергиен Bluetooth и USB режими на връзка. Също така е снабдена с механични превключватели на Cherry MX и ултра-издръжливи PBT клавишни капачки за най-добро изживяване при писане и при играенето на игри.

Три режима на връзка
Клавиатурата поддържа ултрабърза 1ms 2.4GHz технология, с безжичен обхват от около 10 метра и батерия с продължителност до 1,5 месеца. Друга безжична опция е чрез Bluetooth. Свържете се с устройства с Bluetooth 4.2 с продължителност  на батерията до 2,5 месеца или пък просто включете устройството чрез USB Type-C.

Поддръжка за множество Bluetooth устройства
Свържете до три устройства, съвместими с Bluetooth, като лаптопи, таблети или мобилни телефони. Може и да превключвате бързо между тях със специалните клавишни комбинации. 

Механични превключватели Cherry MX
Клавиатурата предлага механични суитчове Cherry MX Blue и Red.

И двата типа превключватели са оценени на 50 милиона натискания за максимална издръжливост.

PBT клавишни капачки
Проектираните от PBT капачки за клавиши са известни със своята твърдост и текстура и са по-устойчиви на разтворители, което ги прави по-лесни за поддръжка и ще издържат на многократна употреба.

Ергономична подложка за китката
Клавиатурата разполага с вградена подложка за китката, отговаряща на основната ергономия. За да може да играете максимално удобно.

W1 WIRELESS Mechanical Gaming Keyboard използва две 1,5V AA батерии в безжичен режим и се предлага с удобно хранилище за приемник, разположено в задната част на клавиатурата.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *