Gaming Новини Други Игри

Вече знаем кои са победителите от The Golden Joystick Awards



Вече знаем кои са победителите от The Golden Joystick Awards

Снощи се проведоха Golden Joystick Awards и вече знаем кои заглавия получиха златната статуетка във формата на Atari джойстик. Тази година бяха добавени две бонус категории в лицето на: Best Gaming Hardware of All Time и Ultimate Game of All Time. (Най-добрият гейминг хардуер за всички времена и най-добрата игра на всички времена). 

Ето и списък с всички победители:

  • Best Storytelling – Life is Strange: True Colors
  • Best Multiplayer Game – It Takes Two
  • Best Audio – Resident Evil: Village
  • Best Visual Design – Ratchet and Clank: Rift Apart
  • Best Game Expansion – Ghost of Tsushima: Iki Island Expansion
  • Mobile Game of the Year – League of Legends: Wild Rift
  • Best Gaming Hardware – PS5
  • Best Indie Game – Death’s Door
  • Studio of the Year – Capcom
  • Best Performer – Maggie Robertson (Lady Dimitrescu)
  • Breakthrough Award – Housemarque
  • Best Game Community – Final Fantasy 14
  • Still Playing Award – Final Fantasy 14
  • PC Game of the Year – Hitman 3
  • Nintendo Game of the Year – Metroid Dread
  • Xbox Game of the Year – Psychonauts 2
  • PlayStation Game of the Year – Resident Evil Village
  • Most Wanted Game – Elden Ring
  • Critics Choice Award – Deathloop
  • Ultimate Game of the Year – Resident Evil Village
  • Ultimate Hardware of All Time – PC
  • Ultimate Game of All Time – Dark Souls
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *