Gaming Новини Игри

Amazon ще публикува новата Tomb Raider игра

19.12.2022

author:

Amazon ще публикува новата Tomb Raider игра

Още през април Crystal Dynamics обяви, че работи върху нова Tomb Raider игра, с помощта на Unreal Engine 5. Скоро, обаче, Amazon обявиха, че те ще публикуват играта. Ето какво споделиха:

Amazon Games се ангажира да предоставя на играчите игри с най-високо качество, от най-добрите разработчици, във всички разнообразни платформи и жанрове, и ние сме удостоени с възможността да работим с този известен разработчик и франчайз“,„Нашият екип е невероятно развълнуван от сътрудничеството с Crystal Dynamics, за да донесем следващата глава от сагата на Лара Крофт на играчите по целия свят.

Съобщението не съдържа подробности за новата игра, описвайки я като „приключение за един играч, водено от разказ, което продължава историята на Лара Крофт“ с „всички елементи, които направиха Tomb Raider един от най-почитаните франчайзи в игрите , давайки на играчите контрол над уверения и многоизмерен герой Лара Крофт в среда, която възнаграждава изследването и креативното намиране на пътя, с умопомрачителни пъзели и голямо разнообразие от врагове.”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *