Технологии

Насладете се на 2K гейминг с AMD и Gplay.bg

30.03.2022

author:

Насладете се на 2K гейминг с AMD и Gplay.bg

Преди няколко седмици си поговорихме, за няколко от новите и по достъпни решения, които бяха подготвени от нашите приятели AMD и Gplay.bg. 

Вече е март месец и цените на видеокартите продължават да се смъкват, наличностите се връщат и като цяло вече пазара се нормализира, за това днес е време да разгледаме още няколко конфигурации подготвени от Gplay.bg.


GPLAY CRUSHER 6700XT

Първата от тези конфигурации е именно GPLAY CRUSHER 6700XT, компютър имащ нужната мощност да подкарате всяка една игра на 2k (1440p) резолюция благодарение на видеокартата от висок клас AMD RADEON RX 6700XT. А за тези от вас, за които най-големият фокус е E-sporta и състезанието в игрите, дори ще можете да играете любимите си заглавия на 1080P 240hz.


GPLAY FIGHTER 11K

GPLAY FIGHTER 11K е компютър, отново предлагащ нужната производителност да играете любимите заглавия на 1440P резолюция и с висок фпс, благодарение на Radeon RX 6700XT видеокартата, обаче предлагащ разнообразие с неговия  Intel Core i5-11600KF процесор. Това е CPU идващо без вградена графика и с отворен множител, за да може да се овърклокне с цел възможно най-голяма производителност.


GPLAY FIGHTER REDDEVIL 12K

GPLAY FIGHTER REDDEVIL 12K е за хардуерните ентусиасти, които искат най-доброто и най-новото, насладете са на любимите си заглавия заедно с AMD Radeon RX 6700XT 12G видеокарта и процесора 
Intel Core i5-12600KF от най-новата 12-та генерация на Intel. 

С тази машина освен, че ще може да играете каквото по желаете на възможно най-високите настройки, дори ще може да споделите своето геймърско приключение и с други хора, чрез стриймове на живо. 

източник:videocardz.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *