Технологии

HyperX пуснаха своя 25 инчов геймърски монитор

25.10.2022

author:

HyperX пуснаха своя 25 инчов геймърски монитор

Наскоро HyperX обявиха, че навлизат в сферата на мониторите за игри с новата си серия Armada. В момента това включва Armada 25 FHD Gaming Monitor, 24-инчов, 240Hz монитор и по-големия Armada 27 QHD Gaming Monitor, 27-инчов модел. Снабдени с функции целящи да завземат и най-конкурентните ъгли на пазара, мониторите Armada са готови за битка.

Днес е време да разгледаме Armada 25 и какви резултати може да ни донесе този монитор. 

Вътре в кутията намираме панелна, хидравлична монтажна стойка, която може да се закрепи към ръба на бюрото или да се монтира директно в бюрото, захранващ кабел, DisplayPort кабел и HDMI 2.0 кабел.

Monitor Arm-a позволява широк диапазон от разположение и дава на екрана три измерения на въртене: вертикално, хоризонтално и странично. HyperX също продава допълнителни монтажни рамена отделно, в случай че желаете да добавите втори или дори трети монитор към основната стойката.

Самият монитор има семпъл, но стилен изцяло черен дизайн. Той е много лек и има ¼” рамка отгоре и отстрани. На гърба има бутон за захранване и джойстик за работа с менюто. От към IO съдържа само порт за захранване, DisplayPort и два HDMI 2.0 порта. Няма високоговорители, няма USB портове и няма жак за слушалки.

Цветът и картината на Armada 25 са изключителни, но не могат да се персонализират толкова много в сравнение с някои други марки. Таванът от яркост от 400 нита вероятно е повече от необходимото на повечето потребители и има няколко предварително зададени цветове, които можете да използвате.

Разбира се, най-важният аспект на това, което прави един монитор 
добър за игри, е начинът, по който се представя, докато играем видео игри. За щастие това е, което HyperX Armada 25 прави най-добре. Разделителната способност от 1080p, съчетана с честота на опресняване от 240 Hz и време за реакция от 1 ms, го правят идеален за шуутъри като Valorant или Apex Legends.

HyperX Armada 25 е един семпъл но качествен монитор, с уникален дизайн включващ стойка която се прихваща за бюрото и панел със страхотни цветове и висока честота на опресняване. 

Пълното ни ревю за този монитор ще може да видите следващата седмица в нашия YouTube канал а в близките дни може да очакваме монитора да се появи и в сайта на Gplay.bg

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *