Gaming Новини Други Игри

Ash най-накрая стана най-добрият Pokemon треньор

15.11.2022

author:

Ash най-накрая стана най-добрият Pokemon треньор

Аниме звездата от Pokemon, Ash Ketchum, наскоро спечели първия си шампионат след опити в продължение на 25 години. Миналата седмица се проведе епизод на известното аниме, сега наречено Pokemon Journeys: The Series и неостаряващият Ash спечели своя „първи“ световен Pokemon шампионат заедно с верния си спътник Пикачу.

Малко след като епизодът беше излъчен в Япония – все още не е излъчен извън страната – Twitter беше наводнен с хора, празнуващи конкретен момент от епизода.

Към края на турнира, Pikachu и Ash се изправят срещу Charizard. Заобиколен от всички приятели, които двамата любимци са създали по пътя си Пикачу намира сили да нанесе последния удар, спечелвайки шампионата. След това покемонът припада, както се случва след битка и докато е в безсъзнание, той се среща с няколко покемона, всички от които са били част от екипа на Аш в даден момент през последните 25 години, включително Bulbasaur, Squirtle, Charizard, Mr. Mime и др. Два от покемоните, които най-разчустваха феновете са Butterfree и Pidgeot, които съставиха първия отбор на Ash през 1997 г.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *